36303568595 info@enviroad.eu

A Nu-Phalt célkitűzése, hogy folyamatosan javítsa egészségügyi és biztonsági megfelelőségét, ezzel bizalmat és áttekinthetőséget adva partnereinek.

agsdi-adjust-square-vert

EGY RENDKÍVÜL MOBIL ÉS RUGALMAS RENDSZER.

 

A Nu-Phalt in-situ aszfalt-újrahasznosító rendszer tervezésénél a legfontosabb cél az volt, hogy egy gépjárműbe építve teljesen önellátó működést tegyen lehetővé. Ez magában foglalja az összes berendezést és eszközt, amely egy újrahasznosítási munka elvégzéséhez szükséges, valamint az összes anyagot, amely egy teljes munkanapnyi javítási munkavégzést lehetővé tesz. (a legkisebb 1m

A teljes újrahasznosítási munkát el tudja végezni egy kétfős csapat, ezzel kiiktatva a kisebb javítási feladatoknál eddig használatos nagyobb számú különböző feladatokat végző munkaerő jelenlétét.

Egyformán hatékony városi utakon vagy vidéki helyszíneken, mivel az egyetlen járműbe telepített rendszer rendkívül mobilis, rugalmas és képes a javítandó területek villámgyors elérésére.

agsdi-income

KÖLTSÉGHATÉKONY ÉS HATHATÓS

 

Az in-situ munkavégzés azért tud ilyen hatékony lenni, mivel a meglévő anyagokat hasznosítja újra, ezzel csökkentve az új anyagok szükséges mennyiségét.

A kompakt járművet egy kétfős személyzet kezeli, és minden szükséges berendezést és eszközt tartalmaz, ami egy egynapos munkavégzéshez szükséges. Ez kizárja a többféle jármű és berendezés szükségességét egy munka elvégzéséhez, nem is beszélve az emberi munkaerőről, várakozási időről és szállítási költségekről, amelyek egy hagyományos útjavítási munka elvégzésekor felmerülnek.

A meglévő útanyag újra felhasználásra kerül, ezzel megszüntetve a szükséges új anyag helyszínre szállításának költségeit, valamint a kifejtett és újra nem hasznosított hulladék anyag elszállításának és megsemmisítésnek költségeit.

agsdi-bulb-options

GYORS ÉS TARTÓS JAVÍTÁS

 

A Nu-Phalt in-situ aszfalt-újrahasznosító rendszert úgy tervezték, hogy függetlenül működhessen egy egyszerű járműben. E kialakítás révén megszűnik a többféle művelet, berendezés és jármű jelenléte egy javítási területen. Ez az új, független javítási módszer összehasonlíthatatlanul gyorsabb és hatékonyabb, mint a hagyományos módszerek.

A kompakt újrahasznosító rendszer megszünteti az összetett fázisok tervezését és csökkenti a közlekedési problémákat, mivel minimalizálja mind a szükséges időmennyiséget, mind a lezárandó terület nagyságát.

Egy tipikus javítási munka akár 20 perc alatt elvégezhető

Az in-situ eljárás az elhasználódott útburkolatot használja fel újra, és „hő kötést” hoz létre a javított felület és a meglévő útburkolat között, ezáltal olyan varratmentes kapcsolat jön létre, ami kiküszöböli a későbbi felületi hibák kialakulását.

Az újrahasznosítási rendszer helyreállítja a kezelt felület eredeti egységét, és hosszú távú megoldást kínál, amellyel elkerülhető az állandó toldozgatás-foltozgatás, amelynél ugyanazok a hibák újra és újra megjelennek. A vevők most elkerülhetik a sorozatos javítások költségeit, a folytonos útlezárások miatti gondokat, valamint a foltozott útszakaszok okozta kellemetlenségeket.

agsdi-world-heart

CSÖKKENTETT KÖRNYEZETI BEHATÁS

 

Az újrahasznosító rendszer a meglévő koptatóréteg anyagait használja fel, ezzel megakadályozva, hogy a helyszínről bármiféle felesleges anyagot el kelljen szállítani egy újrahasznosítási pontba, vagy meg kelljen semmisíteni. Ez a folyamat nemcsak a teherszállítási költségeket spórolja meg, hanem az összes ahhoz kapcsolódó költséget. (például: munkaerő, útdíjak, stb.).

A helyszínen fellelhető anyagok újrahasznosítása révén az odaszállítandó új alapanyagok – melyek a megfelelő javítási munkához nélkülözhetetlenek – mennyisége is jócskán lecsökkenthető, és jóval alatta marad a hagyományos módszerek anyagigényének.

Az egyedülálló NIT infravörös technológia használatával nincs szükség légkalapácsra, körfűrészelésre, vagy a meglévő kopóréteg feltörésére. Ezzel megszüntethetők a hagyományos útjavítási módszerekből fakadó kellemetlen, zajos és zavaró műveletek.

A szabadalmaztatott fűtőtechnológiát úgy fejlesztették ki, hogy a helyszínen lévő anyagok szenesedése ne következzen be.

A kötőanyag, amelyet a Nu-Phalt in-situ aszfalt-újrahasznosító folyamat során felhasználnak, vízbázisú és sokkal inkább környezetbarát, mint a hagyományos kötőanyagok.

Engedélyeink és megszerzett tanúsítványaink bizonyítják, hogy technológiánk megbízhatósága piacvezető és teljesen környezetbarát.

agsdi-medal

A GASTEC egy független tekintélyes energia és termék tesztelő cég. Több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik berendezések tesztelésében és tanúsítvány kibocsátások terén, hogy a rendszeres igényeket kielégítse. A Gastec szándéka volt, hogy a Nu-phalt útjavító rendszerhez tartozó gázrendszer teljes körű biztonsági felmérését elvégezze, ezáltal alátámasztva, hogy a rendszer megfelel a legszigorúbb iparági teszteknek és a vonatkozó biztonsági előírásoknak.

agsdi-certificate

A BBA tanúsítványait elismerik a szabványosítók és más ipari döntéshozók, mely az általa jelzett termékeket alaposan leteszteltnek és az Építési Előírásoknak megfelelő minősítéssel látja el. A BBA tanúsítványt csak olyan termék kaphatja meg, mely sikeres és alapos tesztelésen ment át, mely magába foglal laboratóriumi teszteket, helyszíni felméréseket és termék megfelelőségi vizsgálatot.

agsdi-bookmark-star

A HAPAS-t 1995-ben hozta létre az Autópálya Ügynökség, a CSS ( Megyei Ellenőrző Társaság) és a BBA azzal a céllal, hogy egységesítsék a nemzeti jóváhagyási folyamatot az autópályákhoz és az azokhoz tartozó területekkel kapcsolatos innovatív termékek, anyagok és rendszerek használatának esetén. Ez kiküszöbölte, hogy minden hatóságnak egyenként el kelljen végeznie a vizsgálatokat és a teszteléseket. A jóváhagyási eljárása tartalmazza a laboratóriumi és helyszíni tesztet, az alapanyag gyártási helyének felmérését és ellenőrzését. A meglévő teszteket vagy teljesítmény információkat is újra ellenőrzik.

Hivatalos engedélyeink a képekre kattintva megtekinthetők.