36303568595 info@enviroad.eu

Az autóba épített technika

Az autó egy Renault Master, ami 3,5 tonnás maximális megengedett össztömegű gépjármű (ez nem esik semmilyen korlátozás alá, ezáltal bármilyen útszakaszra behajthat, külön engedélyek igénylése nélkül) mely tartalmazza szükséges technikát. Az autóval egy teljes munkanaphoz elegendő anyagot és az útjavításhoz szükséges eszközöket el lehet szállítani, ezáltal kétfőnyi személyzet könnyedén el tudja végezni az aszfaltjavítási munkálatokat.

CE-Jelöléssel ellátva

A raktérben, védett helyen található egy 106-literes LPG gáztartály, ami az aszfalt felmelegítéséhez és az új anyag melegítéséhez, melegen tartásához elengedhetetlen. A gázrendszerben 6 (!) vészleállító pont található. Baleset, nem megfelelő üzemeltetés, gázszivárgás vagy elektromos hiba esetén a gázrendszer automatikusan letilt, ezáltal biztosítja, hogy a munkát teljes biztonság mellett lehessen végezni. A gázrendszer CE megfelelőséggel rendelkezik. A berendezések egyszerű üzemeltetéséhez egy központi vezérlőszekrény került kialakításra.

A raktérbe rejtett rendszer

Az útmelegítőt és a kézi úthengert / lap vibrátort, egy daru segítségével tudjuk ki- és berakni, ami szintén a raktér mennyezetén található. Az útmelegítőhöz az áramot és a gázt, visszahúzó mechanikával ellátott dobokra szerelt flexibilis csővel és elektromos kábellel juttatjuk el. (A Nu-Phalt biztonsági okokból nem üzemeltet gázpalackokat a melegítőjén)

Extra anyag a pótláshoz

A pótláshoz használt meleg anyagról, egy melegítő – melegen tartó – doboz (hotbox) gondoskodik, ami az autó hátuljába került beépítésre. A megoldás ergonómiai szempontból tökéletes. Ez a doboz egy – PLC által vezérelt – termosztát segítségével biztosítja a bedolgozásra kerülő aszfalt ideális hőmérsékleten tartását.

Minden megvásárolt rendszerhez biztosítjuk

az egyedi technika és az aszfalt javítási technológia oktatását.

Alkalmazkodunk igényeidhez!

Cégünk speciális beépítési munkálatok kivitelezését is vállalja.

Mobil egység

NIT rendszerű, infravörös elven működő termikus melegítő:

1 db 1m x 1m-es PCB egységgel vezérelt, propán- gázról üzemelő, négyfokozatú kiválasztó kapcsolóval, automatikus gyújtással, lángőrrel és teljes (elektromos, gáz) önellenőrző rendszerrel ellátott termikus melegítő.

Mobil vezérlő egység

Ez az egység foglalja magába a melegítő üzemeltetéséhez szükséges propán gázpalackot és a vezérléshez szükséges elektromos (12 V) energiát.

 

A Nu-Phalt biztonságtechnikai szempontból nem helyez gázpalackot a termikus melegítő egységére.

Technológia

Hogyan működik a NIT infraredes aszfaltmelegítő?

Az NIT infravörös rendszernek négy beállítási módja van a melegítőrendszer aktiválásához, ezek a melegítési, illetve pihentetési ciklusokban különböznek. A rendszer infravörös impulzusok sorozatát hozza létre, amely az első ütemben rövidhullámú impulzussal indul és a levegőt felmelegítve optimális körülményeket teremt a második ütemhez.

A következő ciklusban a középhullámú infravörös impulzusok behatolnak a felső rétegekbe. Végül hosszúhullámú infravörös impulzusokkal a repedéseken keresztül felmelegíti a mélyebben fekvő rétegeket is. A teljes felmelegítési folyamat 8 percet vesz igénybe.

Hosszú életű, egyedülálló NIT szálas fűtőfelület

Szabadalmazott forma

Erős és könnyű rozsdamentes fém szerkezet.

8 perc melegítési idő

Különböző méretű melegítő típusok

Szabadalmazott fűtési technológia védi a helyszínen lévő anyagot az elszenesedéstől

PLC vezérelt pulzáló fűtés

Vélemények

Rólunk mondták

Ezt az új technológiát Vác város Önkormányzat területén használtuk eddig a hibás útfelületek javítására, tartós útfelület javításokat tudtunk kialakítani, jelentős költség megtakarítással, az eszközt és a technológiát hatékonynak, környezetbarátnak és költséghatékonynak tartjuk, a tapasztalatok pozitív képet alakítottak ki az utakat használók körében is.

A hivatalos referencia levél itt olvasható

Vác Városfejlesztő Kft.

A megbízóink által kért munkákat határidőre, a hagyományos technológiához képest jobb minőségben tudjuk elvégezni.

Két év alatt megközelítőleg 3000 m² aszfalt felületet javítottunk.

A berendezés üzemeltetése folyamán eddig meghibásodást nem tapasztaltunk.

A hivatalos referencia levél itt olvasható

Rákosmente Kft.